L'últim sorteig del joc de l'Euromilions ha deixat a Vilablareix un premi de segona categoria de 212.540,78 €. El restaurant Migdia d'aquesta localitat ha estat l'encarregat de segellar la butlleta premiada, que es va fer abans-d'ahir in extremis i que es repartirà entre tres veïns.

Cada premiat va apostar 5 € de la butlleta guanyadora, que és de tipus múltiple i consta d'una combinació de 6 números i 2 estrelles encertades. En total, però, els tres participants van invertir-hi 20 €, que van dividir en els 15 € que costa la butlleta premiada, i els 5 € restants els van jugar a dues apostes senzilles, a 2,5 € cada una (aquestes últimes, sense sort). «Va ser tot molt fortuït. La idea va sorgir a última hora mentre sopàvem al restaurant», explica un dels premiats a aquest diari. «Només volíem invertir-hi 20 €, i vaig decidir fer les paperetes, i éren passades les 8 del vespre», relata.

«Mentre sopàvem, ens van trucar notificant-nos que hi havia un encertant de l'Euromilions i que ens ho miréssim. I resulta que ho vam mirar i érem nosaltres», recull. «Vam poder celebrar-ho a l'engròs, i vam viure tota una festa», expressa l'afortunat. Al principi, però, els premiats no s'ho creien: «Em van trucar de la Delegació de Girona, i els vaig penjar perquè pensava que m'estaven prenent el pèl», assegura un dels premiats. «A la segona trucada la meva companya va posar-s'hi i li van acabar passant totes les dades a ella», apunta.

Aquest és l'únic establiment que ven aquest sorteig al municipi. I no és la primera vegada reparteix premis; d'altres cops ja ho ha fet amb d'altres apostes pròpies de Loteries i Apostes de l'Estat.

Albacete s'ha endut una segona butlleta de segona categoria. Pel que fa al primer premi, ha caigut al Regne Unit i s'ha emportat 138,7 milions d'euros.