Dos accidents de trànsit han complicat la circulació a la xarxa viària gironina entre avui al migdia i primera hora de la tarda, tallant el pas de l'autopista per Sant Julià de Ramis i la carretera C-66 a Girona.

El primer dels sinistres, causat per un xoc frontal entre una autocaravana i un turisme, s'ha produït quan eren gairebé dos quarts de 2 del migdia al quilòmetre 32 de la C-66, que s'ha tallat en els dos sentits de la marxa fins a pràcticament les 3 de la tarda.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident ha provocat un quilòmetre de cua. Cinc persones han resultat ferides de diversa consideració -quatre tipificades com a menys greu i una de greu-, a les quals han atès quatre ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques (SEM), que les han traslladat a l'Hospital Josep Trueta.

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Pel que fa a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis, l'incident s'ha originat per la sortida de via d'un vehicle quan passaven deu minuts de les 2 del migdia. En aquest cas, Trànsit ha indicat que una sola persona ha resultat afectada i n'ha sortit il·lesa.

La situació, però, ha obligat a tallar dos carrils de l'autopista en direcció a França, que s'han obert momentàniament per interrompre's altre cop, fins que s'ha normalitzat la circulació del tot.