Els treballs de renovació de la gespa artificial del camp del Pic del Bac, al barri de Sant Pere Màrtir, han començat. Segons ha explicat l'alcalde d'Olot en funcions, Josep Maria Corominas, els treballs s'han iniciat amb la retirada la gespa artificial de segona mà, que no ha funcionat. La previsió és que la gespa treta serveixi per funcions alienes al futbol. Un cop retirada la gespa vella, els treballs consisteixen en la millora del sistema de drenatge, la instal·lació d'un sistema de reg i la col·locació de gespa artificial de nova generació que permetrà la pràctica esportiva. La nova gespa és d'última generació. En concret, es projecta la instal·lació d'un producte combinat de fibril·lat i monofilament de 60 mil·límetres d'altura.

Els treballs van començar la setmana passada i és previst que finalitzin a mitjan juliol. Tenen un cost de 215.611 euros, import que inclou el manteniment de les instal·lacions durant els pròxims 4 anys.

Mentrestant, l'Ajuntament ultima gestions amb la Generalitat de Catalunya i la Federació Espanyola de Futbol per poder accedir a pròximes convocatòries d'eleccions. La idea és que el club del barri pugui disposar del camp per a la festa d'aniversari.