20 de juny de 2019
20.06.2019
Diari de Girona

El PSC situa la regidora de Santa Coloma de Farners a la Diputació

Sílvia Paneque, Pere Casellas i Juli Fernández seran els altres 3 diputats provincials socialistes

19.06.2019 | 23:51

El Partit dels Socialistes vol llançar un missatge de suport a la seva militància de manera clara: la regidora Bea Ventura, escollida a Santa Coloma de Farners i que va ser assetjada dissabte passat serà un dels quatre representants provincials a la Diputació de Girona. Ventura estarà acompanyada, però, de tres pesos pesants en l'organigrama socialista: la portaveu a Girona, Sílvia Paneque; el portaveu a Figueres, Pere Casellas, i el portaveu a Palafrugell, Juli Fernández. El mateix Fernández serà l'únic dels tres actuals diputats provincials que repetirà.

Amb la designació dels quatre diputats, el PSC de Girona recuperaria la vella tradició de portar a la diputació algun representant de la ciutat de Girona, després que durant el passat mandat Paneque cedís el lloc a l'alcalde de l'Escala Víctor Puga. A més, a l'Alt Empordà el PSC reforça el pes de Pere Casellas, que ha portat la formació a recuperar vots i que ha estat clau per al canvi d'alcaldia a Figueres després de 12 anys de governs convergents. Fins ara el seu lloc estava ocupat per Consol Cantenys.

Juli Fernández, que va ser primer secretari del PSC a les comarques gironines, es mantindrà a la Diputació després d'haver estat també diputat al Congrés i alcalde de Palafrugell, càrrec que no ha revalidat malgrat els bons resultats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook