20 de juny de 2019
20.06.2019
Diari de Girona

El turisme de benestar i saludable gironí es dona a conèixer a Barcelona

Una seixantena de professionals del sector, periodistes i «influencers» assisteixen a la presentació

19.06.2019 | 23:51
Un moment de la trobada-tertúlia al Flowers By Bornay.

El turisme de benestar i l'alimentació saludable de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es dona a conèixer a Barcelona. La nutricionista Carla Zaplana i el divulgador de la natura i la nutrició conscient Marc Casabosch van actuar d'ambaixadors de la Costa Brava i el Pirineu, en la presentació de l'oferta turística de salut i benestar de les comarques de Girona i de les infusions ecològiques de mar i muntanya de Tegust, que va tenir lloc dimarts. Hi van assistir seixanta convidats.

L'esdeveniment, celebrat a l'espai Flowers By Bornay de Barcelona va consistir en una trobada amb tertúlia dirigida per Núria Coll, directora del mitjà Ets el que menges. En la tertúlia van participar la nutricionista Carla Zaplana, el divulgador de la natura i la nutrició conscient Marc Casabosch i el director de màrqueting del Patronat de Turisme, Jaume Marín. Amb ells es va introduir un debat sobre territori, benestar i nutrició, en el qual es va parlar de les nombroses experiències vinculades a aquest àmbit.

L'acte «Infusiona't» va dirigir-se a una seixantena de persones, entre les quals hi havia influencers, professionals del sector i periodistes especialitzats en alimentació saludable i benestar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook