Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor d'un camió que circulava amb una taxa d'alcoholèmia el doble de la permesa, que va donar positiu en el test de drogues i, a més, el vehicle pesava el doble del límit establert. Els fets van passar aquest dijous 20 de juny al voltant de les nou del matí a la C-65, en el punt quilomètric 14, al seu pas per Llagostera.

Els Mossos estaven fent un control rutinari de testos d'alcoholèmia i drogues i també de sobrepès en la càrrega dels vehicles. A l'hora d'aturar el detingut, li van fer la prova d'alcoholèmia, que va sortir 2,7 vegades superior a la taxa màxima permesa. Posteriorment, també va donar positiu en consum de cocaïna i a més, els agents van comprovar que circulava amb un camió carregat amb 8.000 kg, quan el seu límit és de 3.500. El conductor passarà a disposició judicial properament.

A banda, en el control els Mossos van inspeccionar 22 vehicles més. Catorze d'ells anaven amb excés de pes. Tres vehicles van quedar immobilitzats, dos d'ells perquè el conductor havia consumit drogues i el tercer perquè havia donat positiu per alcoholèmia penal.