21 de juny de 2019
21.06.2019
Diari de Girona

Dermatòlegs del Trueta faran revisions dimarts per prevenir el càncer de pell

La iniciativa forma part de la campanya Euromelanoma i cal demanar cita prèviament

21.06.2019 | 18:21
Dermatòlegs del Trueta faran revisions dimarts per prevenir el càncer de pell

Els dermatòlegs de l'hospital Josep Trueta de Girona faran revisions dimarts 25 de juny al matí per prevenir l'aparició del càncer de pell, el més freqüent a nivell mundial. En el marc de la vintena edició de la campanya Euromelanoma, una iniciativa per sensibilitzar la població de la importància de la prevenció i el tractament del càncer de pell, els especialistes del servei de Dermatologia del centre gironí realitzaran exploracions als usuaris que s'acostin al centre i que prèviament hagin demanat cita.

Les inscripcions per als examens a la pell es poden fer trucant al telèfon 915 434 535 o bé a través del web https://www.euromelanoma.org/spain.

Euromelanoma és una campanya que es realitza a nivell europeu, va començar a Bèlgica l'any 1999 i des de llavors s'ha anat estenent pel continent fins arribar a 29 països diferents.

La iniciativa vol aportar informació sobre la importància de seguir uns hàbits saludables, com protegir-se correctament del sol; donar a conèixer quins són els signes d'alarma de les lesions pigmentades i potenciar el diagnòstic precoç del melanoma, un dels càncers cutanis més agressius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook