Els dermatòlegs de l'hospital Josep Trueta de Gironafaran revisions dimarts 25 de juny al matí per prevenir l'aparició del càncer de pell, el més freqüent a nivell mundial. En el marc de la vintena edició de la campanya Euromelanoma, una iniciativa per sensibilitzar la població de la importància de la prevenció i el tractament del càncer de pell, els especialistes del servei de Dermatologia del centre gironí realitzaran exploracions als usuaris que s'acostin al centre i que prèviament hagin demanat cita.

Les inscripcions per als examens a la pell es poden fer trucant al telèfon 915 434 535 o bé a través del web https://www.euromelanoma.org/spain.

Euromelanoma és una campanya que es realitza a nivell europeu, va començar a Bèlgica l'any 1999 i des de llavors s'ha anat estenent pel continent fins arribar a 29 països diferents.

La iniciativa vol aportar informació sobre la importància de seguir uns hàbits saludables, com protegir-se correctament del sol; donar a conèixer quins són els signes d'alarma de les lesions pigmentades i potenciar el diagnòstic precoç del melanoma, un dels càncers cutanis més agressius.