La sisena edició del Festival Clownia de Sant Joan de les Abadesses tanca amb un nou "èxit" de públic. De fet, des de fa dies els abonaments per poder entrar al recinte dels concerts estaven venuts, i totes les actuacions han tingut un gran seguiment. Milers de persones s'han acostat fins a la localitat ripollesa per veure un cartell que des de l'organització consideren "d'una gran qualitat" i que ha portat a grups com Oques Grasses, Joan Dausà, Doctor Prats o la Companyia Elèctrica Dharma a tocar a l'escenari principal del Clownia.

A més, Txarango també destaca la transversalitat del públic en aquesta sisena edició. Música a banda, també ha destacat l'afluència de persones que han passat per l'Espai Consciència, situat a la part alta on no es requeria abonament.

Un dels espais que més ha atret als visitants han estat els concerts que s'han fet a la Plaça Major de Sant Joan de les Abadesses, i que eren gratuïts. Un dels que ha reunit més persones ha estat el de l'Orquestra Di-Versiones d'aquest dissabte. Tot plegat posa el punt final avui diumenge amb el concert dels barcelonins Xiula i Strombers, que tancaran la sisena edició del Clownia.

Pel què fa a l'Espai Consciència, una de les xerrades que va tenir més èxit va ser la que es referia a la "repressió de l'Estat" i que van protagonitzar els familiars dels joves d'Altsasua condemnats, juntament amb Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart, Yon Sánchez, insubmís del Moviment d'Objecció de Consciència (MOC) i Marta Bolinches, advocada d'Iridia - Centre de Defensa de Drets Humans.

Aquest Clownia també ha estat marcat per la calor intensa que ha fet a Sant Joan de les Abadesses. De fet, l'organització va decidir posar aspersors en diferents llocs del festival perquè els assistents es poguessin refrescar.