El Grup Mifas s'estendrà a Barcelona amb la compra del 100% de les accions del Centre de Treball (CET) Basedi situat a Barcelona i que presta serveis de control d'accessos, consergeries i neteja entre d'altres.

La Fundació Mifas va adquirir la totalitat de les accions de l'empresa Basedi el 13 de juny, que amb la compra transformen l'entitat en la total propietària d'un CET sense ànim de lucre. Fins ara, i des del 1994, Mifas comptava amb només el 10% de les participacions.

L'empresa adquirida compta amb 118 treballadors, de les quals 112 tenen una discapacitat física. Amb el creixement, el número de treballadors del Grup Mifas passarà a ser de 283 a 401, dels quals 271 tenen alguna discapacitat física.

Segons detalla l'entitat en una nota de premsa, la compra «és una oportunitat per establir-se a la província de Barcelona i s'enquadra dins del creixement orgànic i natural de l'organització».

El seu objectiu és mantenir un «creixement sostenible i basat en el model i els valors de gestió pròpia de l'entitat i obrir noves oportunitats al col·leciu de persones amb discapacitat física».

Basedi és un CET amb 25 anys d'antiguitat que presta serveis de control d'accessos, consergeries, complexos lúdics i industrials i neteja.