El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha comprat material de comunicacions per a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) que treballen a la zona que els ha entregat aquesta setmana.

Segons va informar l'ens comarcal, aquest nou material servirà per millorar l'eficiència i augmentar la seguretat dels treballadors i els voluntaris de les agrupacions que lluiten per la prevenció d'incendis al Pla de l'Estany.

En concret, el nou equip consisteix en walkie talkies, un maletí que fa la funció d'estació central per col·locar-la en un punt fix i, finalment, una antena emissora ubicada a la Mare de Déu del Mont que -tal com van destacar- garantirà la cobertura a qualsevol punt de la comarca.

El president en funcions del Consell del Pla de l'Estany, Jordi Xargay, va explicar que l'ens està compromès amb la seguretat i per aquest motiu ha subvencionat tot l'equipament. El cost aproximat del material de comunicacions és de 6.000 euros i l'utilitzaran les ADF Estany i Cinyana, les dues agrupacions de defensa forestal que actuen a la comarca.