09 de juliol de 2019
09.07.2019
Diari de Girona

Un accident de trànsit a Bescanó acaba a trets amb una pistola de fogueig

El causant de les detonacions també va colpejar amb l'arma un dels ocupants d'un altre vehicle

08.07.2019 | 23:16
Un accident de trànsit a Bescanó acaba a trets amb una pistola de fogueig

Els Mossos d'Esquadra van haver-se d'enfrontar aquest dissabte a la tarda amb un accident de trànsit curiós a l'N-141 -coneguda com a carretera de la Vergonya- al seu pas per Bescanó.

El 112 va rebre un avís d'uns usuaris de la carretera que hi havia hagut de sinistre viari cap a les dos quarts de cinc de la tarda a l'altura del quilòmetre 111 de la carretera. Segons la descripció que en feien els alertants, hi havia dos vehicles accidentats al mig de la carretera i que d'aquests n'havia sortit una persona amb una arma de foc. En arribar-hi la policia - Mossos de Trànsit i de Seguretat Ciutadana- es van trobar que un home havia disparat a l'aire almenys dues detonacions des d'una pistola de fogueig. Aquest, a més, havia estat barallant-se i colpejant fort un altre home que ocupava l'altre vehicle implicat el xoc. Es tractava d'un accident de trànsit lleu però que va acabar amb trets de pistola de fogueig de l'aire i un detingut.

L'arrestat, el presumpte agressor, va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de danys. Mentre que els altres dos homes que anaven en l'altre cotxe van decidir no presentar denúncia contra aquest, a qui coneixien. El detingut és un veí amb últim domicili a Anglès, de 37 anys i nacionalitat marroquina, el qual compta amb diversos antecedents policials. Els altres dos -les víctimes- també compten amb antecedents i són coneguts de la policia. Per tot això, els Mossos d'Esquadra, que investiguen el cas, consideren que podria haver-hi algun tipus de revenja entre els dos i que poden estar relacionats amb un cas de tràfic de drogues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook