Les precipitacions van donar pas ahir a una baixada general de les temperatures. Durant tot el dia d'ahir la davallada va ser molt important, de bon matí les temperatures ja havien disminuït quatre graus a Girona respecte al matí anterior, i deixaven el termòmetre a 18,1 ºC a les sis del matí.

El responsable d'aquesta baixada va ser un petit embossament d'aire fred que va entrar a Catalunya des del sud i va marxar pel nord a finals de la tarda.

Els núvols presents a les capes mitjanes de l'atmosfera van fer que les temperatures baixessin, i van fer del dia d'ahir el més suau de la setmana. Després de les dues onades de calor que hem viscut durant aquestes últimes setmanes els termòmetres van baixar dels 35 graus als quals ens havíem acostumat. A Girona les màximes no van arribar a superar els 30 graus.

Les mínimes van baixar considerablement, amb temperatures d'entre 16 i els 17 graus a la Vall d'en Bas (16,1 ºC), Fornells (16,4 ºC), Vilobí d'Onyar (16,7 ºC), Fogars de la Selva (17,1 ºC), Santa Coloma de Farners (17,2 ºC). La temperatura més baixa que va marcar Girona va ser de 17,7 graus.

El dia d'avui es presenta més assolellat, sense ruixats i amb un augment progressiu de les temperatures.