10 de juliol de 2019
10.07.2019
Diari de Girona

El missioner Joan Soler, escollit 54è pregoner de les Festes del Tura

Va rebre l'encàrrec ahir de part de l'alcalde d'Olot, Pep Berga, per fer el pregó que tindrà lloc el 6 de setembre

10.07.2019 | 00:04
L'alcalde d'Olot, Pep Berga, amb el sacerdot Joan Soler.

Olot ja té el pregoner per les Festes del Tura d'enguany. El sacerdot olotí Joan Soler Ribas serà l'encarregat de pregonar des del balcó de Can Jonetes el dia 6 de setembre.

L'alcalde d'Olot Pep Berga, ha encarregat a Joan Soler ser el pregoner d'aquestes Festes del Tura pels projectes de transformació social que va dur a terme durant la seva estada de nou anys al Togo.

La construcció d'una nova parròquia, pous d'aigua, una farmàcia, una llibreria, una escola d'alfabetització, una granja, una llar d'aprenents i finalment, un col·legi a Saint Paul, amb actualment capacitat per més de 500 alumnes, són alguns dels projectes que el sacerdot va emprendre el missioner a la diòcesi de Dapaong, al nord del país Africà.

Joan Soler ja va ser nomenat ambaixador de la ciutat el 2012 i garrotxí de l'any el 2013. A més, també és rector d'Arenys de Munt i d'Arenys de Mar i arxipreste del Maresme. Segons Pep Berga, el pregó d'aquestes Festes del Tura ha de ser un homenatge a tots aquells habitants d'Olot que fan tasques de voluntariat. Tal com ha declarat l'alcalde, Soler ha estat escollit pregoner pels valors de solidaritat que representa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació