Les cues i retencions es van repetir un cap de setmana més cap a les platges de la Costa Brava. La C-35 registrava des de les onze del matí retencions a l'alçada de Llagostera i amb congestió de fins a 4 quilòmetres, que a l'arribar al punt d'encreuament amb la C-35, se sumaven als 4 que ja hi havia en direcció a Sant Feliu de Guíxols i Platja d'Aro. Les cues van durar prop de tres hores, i a mitja tarda ja es va normalitzar el trànsit.

Mínimes de 25 graus

La jornada va ser marcada per la calor, i a l'Alt Empordà va ser especialment dura, ja que durant la nit del divendres van tenir unes mínimes que més enllà de ser tropicals, un fet que ja fa dies que és habitual, van superar els 25 graus a Espolla. Portbou en va marcar 24 i Cabanes, 23,9.

De cara a les previsions d'avui, el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) té activat un avís de pluja que afecta a bona part del territori, i que en el cas de la demarcació arribarà a la Cerdanya, la Garrotxa i a la Selva. La previsió no inclou la Costa Brava, ni la resta de comarques d'interior, però segons les prediccions serà un dia dominat pels núvols. Mínimes de 25 graus