L'Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns un home que s'enfronta a 29 anys de presó per un doble intent d'assassinat de la seva exdona i el seu cunyat, a qui hauria apunyalat quan intentava defensar-la.

Els fets van tenir lloc a Olot la matinada del 7 de gener del 2017 en un pis a la capital garrotxina. La víctima, que havia decidit separar-se de l'acusat, vivia amb la seva germana i el marit d'aquesta per por que el processat li fes mal. L'acusat va forçar l'entrada de l'edifici on vivien i, amb el rostre tapat i amb un ganivet de grans dimensions, va forcejar amb el cunyat.

El processat ha assegurat que el va ferir accidentalment i que no va arribar a veure l'exdona. Una versió totalment "increïble", segons el fiscal i l'acusació particular, que han assegurat durant la vista que havia quedat demostrat que el que volia era "matar" l'exparella i que va apunyalar el cunyat perquè s'hi havia posat pel mig. La defensa demana que se'l condemni només per un delicte de lesions amb instrument perillós en cas de no absoldre'l.