Un home de 37 anys va quedar ferit de gravetat en caure des d'una alçada de vuit metres en una zona rocosa de la Rovellada, al lloc conegut com la punta de la Casa Blanca, a Colera.

Els fets van tenir lloc ahir, poc després de les 12 del migdia, quan la víctima es disposava a baixar a les roques a pescar amb un company, va relliscar i va caure.

Els bombers van rebre l'avís del mateix acompanyant, als voltants de dos quarts d'una del migdia i van activar el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE). En el rescat hi van participar 3 dotacions terrestres i un mitjà aeri dels Bombers, que van treure la víctima.

La punta de la Casa Blanca és una zona rocosa de difícil accés, fet que va dificultar les feines de rescat. L'home, que es trobava conscient en el moment del rescat, va ser col·locat al matalàs de l'helicòpter poc després de la una del migdia.

A dos quarts de dues del migdia, el GRAE va transferir la víctima a l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que va procedir al traslladat cap a l'hospital Trueta de Girona. L'homes es trobava en estat greu i molt inestable.