Alerten de la presència de falsos venedors d'una empresa de matalassos que operen a Llagostera i municipis veïns amb la intenció d'estafar les víctimes.

La Policia Local de Llagostera explica que el modus operandi dels estafadors consisteix en trucar el timbre de les cases presentant-se com a comercials d'una empresa de matalassos oferint el canvi del matalàs amb unes condicions molt avantatjoses, on es demana una paga i senyal de 80 euros.

Els dos estafadors, de complexitat corpulenta, es desplacen amb una furgoneta Renault Kangoo de color blanc.

En les darreres hores, la Policia Local de Llagostera ha rebut dues denúncies de dos veïns, a un dels quals els estafadors van aconseguir els 80 euros.

La Policia Local recomana que en cas de dubte no s'obri la porta a ningú, no es deixi entrar a cap desconegut a casa i que es posi immediatament en coneixement de la Policia qualsevol sospita d'estafa.

No és la primera vegada que es dona un cas d'estafa amb aquest modus operandi. A principis de juny, els Mossos d'Esquadra ja van detenir dos falsos comercials per estafar 1.000 euros a gent gran de Campllong amb la venda de matalassos i coixins inexistents.

Els estafadors s'aprofitaven de la vulnerabilitat d'ancians que viuen sols en cases aïllades. Els detinguts eren dos homes, de 53 i 57 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Torroella de Montgrí.