Una nau industrial de Quart dedicada a temes mecànics ha patit un incendi aquest dijous a la tarda i el sostre s'ha ensorrat. L'avís s'ha rebut poc després de dos quarts de tres a una nau situada a prop de la Creueta. Es desconeixen les causes de l'incendi.

S'hi han desplaçat nou efectius terrestres i un helicòpter dels bombers. Un cop allà han vist que el foc exterior també havia afectat una zona de massa forestal. Pel que fa a dins de la nau, hi havia tres focus diferents i s'ha demanat a Endesa que tallés el subministrament d'un transformador elèctric proper. Pels volts d'un quart de quatre de la tarda els Bombers han donat el foc per extingit i s'està remullant la zona.

Un cotxe s'incendia i obliga a tallar la N-II

A banda de l'incendi a la nau, els Bombers també han rebut un avís per un incendi de vehicle al mateix municipi quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda. El vehicle incendiat es trobava al punt quilomètric 711,5 de l'N-II i durant mitja hora s'ha hagut de tallar aquesta via en els dos sentits. Seguidament, s'ha pogut restablir la circulació.