Dues persones van quedar ferides greus en un accident al punt quilomètric tres de la carretera Giv-6741 entre Cassà de la Selva (Gironès) i Caldes de Malavella (Selva). Per motius que ahir s'estaven investigant, el vehicle sinistrat va sortir de la carretera i va topar contra el marge.

Tot plegat va passar pels volts d'un quart de tres del migdia al terme municipal de Cassà en direcció a Caldes. De seguida es van activar els equips d'emergència, que van poder alliberar els dos afectats i una tercera persona que va quedar ferida lleu. Fins a la zona s'hi van desplaçar tres ambulàncies i l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar els dos afectats a l'hospital Josep Trueta. També s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Bombers i els Mossos.

D'altra banda, tres menors de Girona de 12, 15 i 17 anys van resultar ferits lleus en un accident que es va produir a la carrertera N-232, a l'altura d'Alfaro (La Rioja). Un noi de 21 anys, de Calahorra, que viatjava en un altre vehicle implicat en el sinistre va morir.

Segons va detallar la Delegació del Govern a La Rioja, el succés va passar cap a les tres de la matinada, quan van alertar el servei d'emergències de la presència d'un home enmig de l'N-232. Mentre s'atenia l'emergència, un cotxe va parar i va patir una col·lisió amb un altre vehicle, per la qual cosa els menors de Girona van quedar ferits lleus i els van traslladar a la Fundació Hospital de Calahorra.