30 de juliol de 2019
30.07.2019
Diari de Girona

Intervenen 41 quilos de marihuana i 20 d'haixix en tres actuacions a les comarques gironines

La Guàrdia Civil va intervenir la droga a la Jonquera i a l'aeroport de Girona

30.07.2019 | 13:53
Intervenen 41 quilos de marihuana i 20 d'haixix en tres actuacions a les comarques gironines

La Guàrdia Civil va intervenir un total de 41 quilos de marihuana i 20 d'haixix en tres actuacions diferents entre el 24 i el 29 de juliol, segons un comunicat de l'Institut Armat aquest dimarts.

La primera de les intervencions es va produir a la Jonquera (Girona), quan uns components de la Secció Fiscal van apartar un vehicle per investigar-lo i van trobar als laterals del maleter diversos paquets que contenien 20 quilos d'haixix.

En la segona intervenció, alguns membres de la mateixa unitat van mirar d'aturar un vehicle que, quan ser a l'alçada dels agents, va accelerar i va ser abandonat pels seus dos ocupants, que es van amagar al bosc, i van deixar enrere 24 quilos de marihuana al maleter i als seients posteriors.

En la tercera, un vigilant de seguretat que controlava l'equipatge a l'Aeroport Girona-Costa Brava va sospitar del contingut d'una maleta facturada per a un vol cap a Gran Bretanya i que, una vegada oberta en presència del seu propietari, es va descobrir que contenia 17 quilos de marihuana en diversos paquets envasats al buit.

Aquestes actuacions han permès a la Guàrdia Civil detenir un home de nacionalitat marroquina i un home britànic, mentre que els conductors que es van amagar al bosc no han estat localitzats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook