El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va dictar ahir els nomenaments parroquials i va anunciar que el substitut de les parròquies on era rector l'actual arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, serà Mn. Àngel Pagès. Així, mossèn Àngel Pagès, fins ara rector de Caldes de Malavella i anteriorment responsable de la parròquia de Vilobí d'Onyar, s'encarregarà de les parròquies de Canet de Verges, Colomers, Foixà, Garrigoles, Jafre, Marenyà, Rupià, la Sala, la Tallada d'Empordà i Verges.

D'altra banda, el bisbe Pardo ha signat la jubilació canònica de rector de Mn. Dídac Faig, fins ara rector a la parròquia del Cot, Sallent i Santa Pau. La jubilació es farà efectiva el dia d'inici del ministeri del nou rector, mossèn Pere Domènech. Pel que fa a la resta de parròquies, Joan d'Arquer serà el rector de Cabanes, Pedret i Marza, Peralada, Vilabertran i Vilarnadal i continuarà amb tots els altres càrrecs; Sebastià Aupí en serà rector a Flaçà, Sant Joan de Mollet i Sant Llorenç de les Arenes, i a Calella el rector serà mossèn Cinto Busquets.

Per la seva banda, mossèn Jordi Font s'encarregarà de les parròquies de Centenys, Serinyà, Usall i de la resta dels seus càrrecs, mentre que l'administrador parroquial de Fonolleres, Parlavà i Ultramort, serà Joan M. Amic; Jaume Julià, de Caldes de Malavella i Sant Andreu Salou, i Pròsper Lare quedarà adscrit a Arenys de Mar i Arenys de Munt. L'últim nomenament recau en Dagoberto Rojas, que serà el rector de Colera, Llançà, Portbou i Vilanova de la Muga i vicari de Peralada.