31 de juliol de 2019
31.07.2019
Diari de Girona

Busquen un home per segrestar i agredir l'exparella en un descampat a les Gavarres

L'hauria dut lligada fins al descampat i l'hauria ferit amb una arma blanca · La dona va poder fugir del presumpte agressor i va arribar caminant fins a Quart, on va demanar ajuda · Els Mossos tenen oberta una investigació per aclarir els fets

31.07.2019 | 00:02
La víctima va ser traslladada i ingressada al Trueta pels fets.

Els Mossos d'Esquadra busquen un home per haver segrestat la seva exparella i agredir-la en un descampat de les Gavarres. Els fets es remunten a diumenge a la nit, l'agressor va endur-se la dona i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa.

Cap a les tres de la matinada se la va endur lligada amb un cotxe i la va portar fins al descampat. Allà la va agredir amb una arma blanca i li va propinar diversos cops.

La víctima va poder escapar-se del seu captor i va aconseguir arribar caminant fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, la van haver de traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit. La dona va patir ferides de consideració i es troba encara ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Segons va explicar la víctima als Mossos d'Esquadra va viure un gran calvari. I és que diumenge al vespre la seva exparella la va retenir i se la va endur fins a un mas situat a les Gavarres. Allà, la va tenir tancada durant hores.

En plena matinada, pels voltants de les tres de la nit, l'home la va lligar i se la va endur amb el cotxe fins a un descampat situat entremig de la zona boscosa.

Allà, l'agressor la va fer baixar del vehicle i la va agredir. Primer, segons va explicar li va llançar un líquid irritant a la cara -tot i que d'entrada la policia no n'ha trobat restes- i després, la va ferir amb un objecte punxant, un ganivet. La dona presenta diverses ferides a cames, tronc i braços d'arma blanca.

La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.

Molt violent

Arran de l'agressió, a la dona la van haver d'atendre a l'hospital Josep Trueta de Girona, on encara es trobava ahir ingressada. Tot i que no presentava ferides de gravetat, la seva exparella sí que la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap.

Els Mossos d'Esquadra de la comisarria del Gironès-Pla de l'Estany han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit. Tant ell com la víctima són sud-americans. El fugit està totalment identificat i esperen que en breu es pugui detenir i localitzar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook