Les daines que la fàbrica de Xocolates Torras té a l'exterior de les instal·lacions a Cornellà del Terri es traslladaran pròximament a una reserva animal que hi ha a Aguilar de Segarra (Bages). Feia més de 40 anys que tenien aquests animals a l'exterior i s'havien convertit en un atractiu més, amb visitants que s'aturen encara ara a donar-los menjar o per veure'ls de prop.

La direcció d'empresa explica que han hagut de prendre aquesta decisió després de descartar modificar els tancaments exteriors per poder ajustar-se a la normativa vigent i poder seguir donats d'alta com a nucli zoològic. Uns treballs que comportaven una inversió important i que, per complir amb la normativa, haurien impedit veure els exemplars des de fora o fins i tot als visitants de la fàbrica.

El trasllat de la desena de daines que hi ha actualment a l'exterior de la planta de Xocolates Torras a Cornellà del Terri es farà pròximament. Els animals aniran a viure a la Reserva Wild Forest d'Aguilar de Segarra (Bages), en uns terrenys amb bosc al parc natural de Montserrat. Es tracta d'un projecte de santuari animal fundat per l'escriptora i directora d'art Paola Calasanz juntament amb un equip de voluntaris.