El jutjat especialitzat en violència domèstica de Girona ha ordenat l'ingrés a presó provisional comunicat i sense fiança del sospitós de segrestar, apunyalar i ruixar amb un líquid irritant la seva exparella en un descampat de les Gavarres. Segons ha informat el TSJC, la causa està oberta per delictes d'homicidi en grau de temptativa i detenció il·legal, entre altres.

Els fets es remunten a diumenge passat a la nit, quan l'agressor va endur-se la dona i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa. Cap a les tres de la matinada, se la va endur lligada amb un cotxe i la va portar fins al descampat. Allà, segons va relatar la víctima, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va apunyalar.

La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.

Ell mateix es va entregar

Arran de l'agressió, a la dona la van haver d'ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Tot i que no presentava ferides que fessin témer per la seva vida, la seva exparella sí que la va apunyalar a la zona del pit amb un ganivet, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i treballaven per localitzar l'agressor, que va fugir. Finalment, l'home es va entregar als Mossos d'Esquadra dimecres al vespre.

Segons el relat de la víctima, diumenge al vespre la seva exparella la va retenir i se la va endur fins a un mas situat a les Gavarres. Allà, la va tenir tancada durant hores. En plena matinada, pels voltants de les tres de la nit, l'home la va lligar i se la va endur amb el cotxe fins a un descampat situat entremig de la zona boscosa.

Fugida a través del bosc

Allà, l'agressor la va fer baixar del vehicle i la va agredir. Primer li va llançar un líquid irritant a la cara i després, la va ferir amb un objecte punxant. La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.