05 de agost de 2019
05.08.2019
Diari de Girona

Begur estudia presentar-se als ajuts del Pla d'Obres i Serveis de la Generalitat

L'alcaldessa i el tinent de batlle es van reunir dijous amb un representant del Govern català

04.08.2019 | 22:33
Begur estudia presentar-se als ajuts del Pla d'Obres i Serveis de la Generalitat

El nou equip de govern de Begur està estudiant quins projectes presenta a la nova convocatòria d'ajuts del Pla Únic d'Obres i Serveis (Puosc) de la Generalitat 2020-2024 que es preveu que surti passat l'estiu. Així ho van exposar l'alcaldessa, Maite Selva, i el primer tinent d'alcalde, Eugeni Pibernat, després de la reunió que van tenir dijous a l'Ajuntament amb el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència de la Generalitat a Girona, Raül Morales.

«Ens ha explicat com accedir a aquests ajuts», va recordar Pibernat, conscient de la importància per al municipi de poder accedir a aquests ajuts per millorar les inversions municipals. El Puosc és el principal instrument de cooperació econòmica entre la Generalitat i els organismes locals per a la realització de les obres i serveis de competència municipal. La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ja va anunciar no fa gaire que es preveu destinar-hi a la nova convocatòria del pla uns 250 milions d'euros.

Morales va visitar Begur en l'àmbit institucional per donar a conèixer al nou govern com funciona el seu departament, així com també les línies de treball que es desenvoluparan entre ambdues administracions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook