09 de agost de 2019
09.08.2019
Diari de Girona

Endesa instal·larà a Girona un nou punt de càrrega de vehicles elèctrics

08.08.2019 | 23:21
Endesa instal·larà a Girona un nou punt de càrrega de vehicles elèctrics

Girona comptarà amb un dels nous punts de càrrega per vehicles elèctrics que instal·larà la companyia Endesa. En concret, n'instal·larà dotze, distribuïts a Catalunya i al País Basc –segons va informar l'empresa ahir en un comunicat. Els punts de càrrega es trobaran ubicats a les estacions de servei de Petromiralles, en el marc de l'acord que la companyia va presentar al novembre i que inclou la instal·lació de 8.500 punts de recàrrega d'accés públic en cinc anys.

Els carregadors ràpids i semiràpids, que permetran carregar la bateria per 100 quilòmetres d'autonomia, s'ubicaran a l'Urgell, l'Alt Empordà, l'Alt Penedès, l'Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès i el Berguedà. A més, l'acord també inclou dos carregadors a les estacions de Navarra i del País Basc.

La recàrrega d'electricitat serà generada per fonts 100% renovable i lliure d'emissions, els carregadors seran universals i els clients de Petromiralles podran realitzar càrregues sense necessitat de ser clients d'Endesa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook