El jutge d'Instrucció número sis de Figueres va enviar a presó un home de 39 anys i veí de Figueres acusat de violar la mateixa noia tres vegades en una nit, i intentar-ho una quarta.

Els fets van passar a Hostalets de Llers, a l'Alt Empordà, la matinada de dijous. Agressor i víctima es coneixen i van acabar en una barraca apartada de la localitat. Allà, l'home hauria agredit sexualment tres vegades la dona i ho hauria provat una quarta, per la qual cosa la víctima va quedar ferida. A quarts d'onze del matí, un veí la va veure sortint de la barraca i ella li va demanar ajuda. De seguida es van activar els Mossos d'Esquadra que van anar al lloc dels fets on es van trobar el veí amb la noia.

A comissaria

Paral·lelament, a la comissaria de Figueres es presentava pocs minuts abans de les onze del matí el presumpte agressor.

L'home va explicar als policies que havia estat practicant sexe consentit amb una dona en una barraca d'Hostalets de Llers. El detingut va assegurar als agents que la dona va caure i es va fer mal mentre estaven junts. Davant de les evidències que es tractava del mateix cas de l'avís amb el del relat de l'home, els Mossos el van detenir.

Les forces de seguretat segueixen investigant com l'agressor va aconseguir que la víctima acabés en una barraca apartada del nucli urbà.

Ahir va passar a disposició del jutge de Figueres, que el va enviar a presó comunicada i sense fiança. L'home, que té antecedents per altres fets, haurà de respondre per tres delictes de violació, un intent de violació, lesions, amenaces i detenció il·legal.