Un camió de mig tonatge de la marca Iveco va bolcar ahir al matí en el quilòmetre 73 de l'autovia A-26 en el vial de pujada de Besalú en direcció a Olot. L'accident va provocar retencions i alentiment de la marxa.

El camió transportava queviures per a un supermercat que en part van quedar escampats en un costat de la calçada. En la caiguda, el vehicle va arrencar uns 30 metres de la barana guardavies i un fanal.

El conductor va quedar atrapat dins de la cabina de manera que els Bombers el van haver d'ajudar a sortir. En un primer moment, el conductor semblava que havia sortit il·lès però després els Serveis Mèdics van decidir traslladar-lo a l'hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa perquè el tractessin dels cops que tenia per tot el cos.

El vehicle va quedar tombat a la part dreta de la via en direcció de Besalú a Olot, mentre que la part de darrere va restar arran de la barana guardavies i la de davant va quedar enmig d'un vial.

La posició va fer possible que els Mossos d'Esquadra de Trànsit posessin cons i només quedés un carril tallat. Així els vehicles que pujaven van poder passar pel carril obert. Tot i això, les feines van provocar primer retencions i després un alentiment de la marxa.

Les feines de treure el camió van durar fins al voltant de les 12 del migdia. Després, el trànsit va quedar restablert. En l'accident van intervenir els bombers, els Serveis d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra.