Amb la intenció de donar visibilitat a les Festes del Tura, l'empresa Aigües Sant Aniol etiquetarà 100.000 ampolles d'aigua amb etiquetes referents a la Festa Major d'Olot. L'etiqueta dels envasos de 0,33 i 0,50 litres reproduirà una fotografia de la faràndula i anirà acompanyada de la llegenda «Festes del Tura. Olot 6-10 de setembre. Bona Festa Major». També hi haurà un dibuix dels gegants, nans i cavallets.

Qui reuneixi les 11 varietats de les etiquetes que es podran trobar als diferents envasos d'Aigua Sant Aniol podrà participar en el concurs que arrencarà aquestes pròximes setmanes a través de les xarxes socials

La iniciativa és possible gràcies a un acord de col·laboració entre l'empresa Aigües de Sant Aniol i l'Ajuntament d'Olot. El director general d'Aigües Sant Aniol ha explicat que les ampolles seran repartides pel seu distribuïdor, Bé i Bo Olot. Ha puntualitzat que el distribuïdor també col·labora en l'acció.

Samarretes i mocadors

Amb la mateixa intenció de donar visibilitat a les Festes del Tura, la Comissió de Festes ha produït samarretes i mocadors amb referències a les Festes del Tura. Han procurat que la gent les pugui dur durant tot l'any.

Una de les decoracions són les teles dels balcons de la plaça Major per festes. Es tracta d'uns balcons decorats amb banderes d'Olot que per festes fan la funció de llotges. En els dies de les ballades dels gegants i de la cercavila d'inici estan molt plens.

Una altra de les decoracions és la il·lustració d'un dels cartells finalistes del concurs de festes, obra de Ferran Coves. També hi ha samarretes i mocadors amb les figures dels gegant, la gegantessa i d'un cavallet. Les samarretes, els mocadors i altres elements amb senyals de les Festes del Tura es poden trobar a l'oficina de turisme, en botigues i bars.