24 de agost de 2019
24.08.2019
Diari de Girona

Camós preveu fer arribar l'aigua potable al veïnat de Santa Maria a la primavera

24.08.2019 | 01:26
Camós preveu fer arribar l'aigua potable al veïnat de Santa Maria a la primavera

L'Ajuntament de Camós preveu que a la primavera ja hi hagi aigua potable al veïnat de Santa Maria, una de les poques zones del municipi sense xarxa. El consistori va aprovar al ple del mes de març el projecte per portar l'aigua potable al veïnat i, després del període d'al·legacions, aquest setembre ja preveu aprovar-lo definitivament, segons informava ahir Ràdio Banyoles.

Es tracta d'un projecte pendent des de fa molts anys al municipi, que connectarà la xarxa d'aigua potable, que s'acaba a la zona de l'Ajuntament, amb el veïnat de Can Padrés. Segons ha explicat l'alcalde a l'emissora, Josep Jordi, el traçat, de tres quilòmetres, ressegueix la carretera que va fins a Palol de Revardit, que també es beneficiarà de l'obra per connectar-se a la xarxa d'aigua potable. En total, ho podran aprofitar una quarantena de masies disseminades que fins ara es nodreixen de l'aigua de pous particulars, contaminada de nitrats.

El projecte de portada d'aigua a Santa Maria de Camós està pressupostat en 508.000 euros. L'Ajuntament assumirà una part del cost amb fons propis, i també es preveu una aportació de l'Agència Catalana de l'Aigua i la Diputació de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook