26 de agost de 2019
26.08.2019
Diari de Girona

Una «falsa» família d'iranians intenta volar des de Girona a Londres amb passaports robats i falsificats

Una dona, els seus dos fills menors i un home simulen anar de vacances i se'ls enxampa amb documents modificats · La Policia Nacional ha detingut els dos adults

26.08.2019 | 12:43
La Policia Nacional, en una foto d'arxiu

Una «falsa» família d'iranians va intentar volar a mitjans de mes des de Girona fins a Londres amb passaports robats i falsificats.

Una dona, els seus dos fills menors i un home van simular que anaven de vacances i se'ls va enxampar amb documents modificats.

La Policia Nacional va detenir el 12 d'agost els dos adults per falsedat documental a l'aeroport Girona-Costa Brava.

Van ser enxampats al control de sortida de l'aeroport de Girona abans d'embarcar en un vol amb destinació Luton-Londres

Després identificar-se al control fronterer amb els passaports ara intervinguts, els investigadors van poder constatar que als quatre documents (els dels dos adults i els dels menors de dos i quatre anys) els constava una requisitòria per les autoritats del seu país, en figurar denunciats com a sostrets.

Fotografia canviada

Després d'una anàlisi més exhaustiva dels documents també van poder observar certes irregularitats en la seva confecció així com que la fotografia dels seus titulars havia estat substituïda.

Després de reconèixer els fets els sospitosos van aportar la seva identitat veritable, i van poder corroborar que entre els detinguts no tenien cap vincle familiar.

Els agents finalment van poder constatar que els menors eren ser fills de la dona, i que havien simulat ser una família per donar més credibilitat als documents falsos presentats..

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit