Un home va resultar ferit de les cames aquest diumenge al vespre després que fos atropellat per un AVE a l'altura de Vilobí d'Onyar.

La víctima va ser traslladada pel SEM a l'hospital, ja que va patir fractures a les cames. El ferit anava caminant per les vies quan es va produir el succés.

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda, investiguen els fets com a un accident.

El succés es va desencadenar pels volts de tres quarts de nou del vespre i un tren que procedia de Barcelona i circulava en sentit Girona va atropellar un home que caminava per les vies. Això va obligar a interrompre la circulació ferroviària de la línia del TAV entre Barcelona i Girona a Vilobí d'Onyar. Protecció Civil va activar el pla Ferrocat en estat de prealerta.

Mentre van durar les tasques d'emergències es va tallar el trànsit ferroviari i pels volts de les deu de la nit ja s'havia restablert. En aquest cas, Mossos investiga el fet com accidental i resta a l'espera de parlar amb la víctima, de 43 anys.

Arran del succés es van mobilitzar tots els serveis d'emergències fins al lloc dels fets (Mossos d'Esquadra, Bombers i SEM).

El mateix diumenge, la Policia Municipal de Girona va interceptar una dona que caminava per la via de tren de Girona en direcció a Flaçà. La va aturar a l'altura del passeig Canalejas i va avisar Renfe perquè parés la circulació de trens.