Un home nascut a Olot i veí de Granollers, de 75 anys, va morir ahir al Parc Nacional d'Ordesa després de caure d'una altura d'uns 15 a 20 metres a la zona entre el coll de Góriz i Fontblanca. El cadàver del senderista va ser rescatat per membres dels grups de muntanya de la Guàrdia Civil amb base al Pirineu Aragonès. Els serveis d'emergència van rebre l'avís de l'accident al voltant de les 13.30 hores i van desplaçar un dispositiu d'especialistes del Greim de Boltaña, així com un helicòpter de la Unitat aèria de la Guàrdia Civil i el metge del 061, que només va poder certificar la mort del muntanyenc. El cos va ser evacuat a Boltaña a l'espera de l'autòpsia.

Unes hores després també va ser evacuat al dipòsit de Boltaña el cadàver del veí de San Fernando, qui va patir un atac al cor mentre realitzava una travessia a la Senda de los Cazadores d'Ordesa sense que les maniobres de recuperació fetes per l'equip d'emergència li salvessin la vida.

L'últim avís que va rebre el mateix equip de rescat va ser a les 18.00 h de l'accident d'un barranquista que descendia pel barranc de Sorrosal a Broto després d'haver-se ferit greument a l'esquena. En localitzar l'accidentat, de 54 anys i veí de Còrdova, va ser traslladat fins a Broto i d'allà en ambulància a l'hospital de Jaca. Aquests incidents augmenten a cinc el nombre de morts en accidents de muntanya al Pirineu aragonès des de principis d'agost.