Una turista de 27 anys va denunciar davant els Mossos d'Esquadra haver estat agredida sexualment la matinada d'aquest diumenge pasat per tres individus, a qui no coneixia, a la platja de Platja d'Aro, en sortir d'un pub.

Segons fonts de la investigació, cap a les 06.38 hores de diumenge els Mossos van rebre una trucada que els alertava que una turista havia estat violada per tres desconeguts a la platja de Platja d'Aro. Es van desplaçar fins al lloc diverses patrulles, i la víctima els va explicar que havia sortit de festa amb una amiga, que havien estat en diversos locals i que en un moment concret ella havia sortit sola d'un pub i tres desconeguts l'havien abordat.

Segons el relat de la víctima, els tres homes la van portar a la força fins a la platja i allà la van agredir sexualment. Quan va poder, la víctima va demanar ajuda i els que la van atendre van alertar la policia. Després d'escoltar el relat, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la dona fins a l'hospital de Palamós i els Mossos van obrir una investigació i estan buscant possibles testimonis dels fets i imatges de càmeres de seguretat que puguin ser utilitzades per identificar i localitzar els presumptes agressors.

El bar Charlie's, on els agressors van localitzar la noia, està situat al centre de Platja d'Aro, al carrer Pineda de Mar. Per accedir-hi hi ha un petit carreró i queda amagat. Ni els dos homes encarregats de la seguretat ni els altres cinc treballadors de l'establiment van veure que els sospitosos forcessin la noia, que va marxar sola. Després va arribar al carrer principal, lloc on l'haurien abordat i fet anar cap a la platja. El camí fins a la sorra són uns 100 metres i passa per davant de dos hotels molt concorreguts.