La Direcció General de Carreteres ha posat dos semàfors nous a la travessera de la C-63 per Sant Feliu de Pallerols. Els dos semàfors estan situats a la cruïlla entre la C-63 i l'accés al Nucli Antic de la localitat. Els semàfors compten amb un comandament perquè els vianants quan vulguin travessar puguin posar en verd el senyal de pas de vianants i en vermell el de vehicles.

Es tracta d'un lloc on la carretera fa un decalatge i una corba que dificulten la visibilitat. A més, la proximitat de la parada del transport públic a poca distància de la cruïlla ha provocat cues. Aquest fet ha provocat que la millora de la seguretat a la travessera també tingui en compte el trasllat de la parada del transport públic a un lloc més allunyat de la cruïlla.

A més, també han repintat els passos de vianants i les línies direccionals i redistibuït els aparcaments. L'acció havia estat demanada fa temps per l'Ajuntament en resposta a alguns accidents greus que havien tingut lloc a la travessera.

Despreniments al túnel

L'Ajuntament de Sant Feliu també ha anunciat que demanarà reforçar els murs laterals del túnel de la C-63 situat dins del seu terme i conegut com a túnel d'en Bas.

El motiu de la petició són els despreniments de pedres que van tenir lloc el diumenge, dia 1 de setembre, a les 19 hores. Van caure rocs d'un format similar a les llambordes que es fan servir per pavimentar els carrers.

Algunes de les pedres van caure damunt de dos vehicles que en aquell moment transitaven pel túnel. Els dos vehicles van quedar aturats al costat de la carretera i un d'ells va haver de ser tret amb una grua en motiu dels desperfectes que li havien provocat els rocs caiguts en el despreniment.

Abans de l'entrada al túnel hi ha un senyal de perill que avisa de la caiguda de pedres. Després de la sortida del túnel en direcció a Sant Feliu de Pallerols hi ha malla metàl·lica als murs de la vora de la carretera.