Onze carrosses van voltar per la plaça Clarà en el Cos Iris. Es tracta d'una de les propostes més genuïnes de les festes d'Olot. Amb més de 100 anys d'existència, la passejada de les carrosses sempre ha atret milers de persones al seu recorregut. Fins i tot en els anys, més difícils.

Ahir, van tornar a omplir les voreres, el cadafal, els bancs i fints tot l'interior de la plaça que s'alça per damunt del carrer.

El públic va gaudir de la visió del treball fet per les colles en els mesos d'estiu. Stokats, Marrinxos. Els boixos de Sant Llorenç, Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Marxosos de Santa Pau, Almogàvers Garrotxins, La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca, La Jove Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol,l'Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol, La Santjoanenca,i la Penya Carnavalesca Els Titots.

Les novetats d'ahir és que per primera vegada hi havia una carrossa de fora de la Garrotxa, de Terrassa i que els alumnes de l'escola Joan XXIIIhavien fet les boles plenes de papers de l'intercanvi final.

Un cop van haver fet les dues voltes d'exhibició, va començar la batalla de les flors. Es tracta d'un intercanvi de flors de paper i paperets. Una espècie de combat entre els integrants deles carrosses i el públic que passa de simple observador a participant actiu de la festa.

En poca estona el terra va quedar ple de papers i les carrosses fetes de flors de paper van quedar en l'estructura. El final, els sopars de colles als restaurants de la rodalia.