10 de setembre de 2019
10.09.2019
Diari de Girona

La música de la Selvatana fa vibrar la plaça Major

L'orquestra va interpretar temes variats de cançó catalana i internacional Van celebrar un concert amb la Cobla Ciutat de Girona als Claustres del Carme

09.09.2019 | 23:16
La música de la Selvatana fa vibrar la plaça Major

El concert de Festa Major és un dels espectacles més clàssics i un dels més esperats. Ahir, la plaça Major es va omplir per escoltar una orquestra amb més de 100 anys d'existència.

Des dels seus orígens, l'Orquestra Internacional Selvatana ha estat un referent de la música de Festa Major. Ara està formada per 17 músics i cinc tècnics que conformen una selecció de talents pel que fa a música. Es tracta d'una combinació de joves intèrprets al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la formació cassanenca.

Ahir, es van presentar amb el suport d'un potent muntatge de visió i so. Van interpretar temes de cinema, d'òpera, de música francesa, italiana i també de música tradicional catalana.

La gent que va ser previsora i es va acostar a la plaça una bona estona abans de l'inici del concert va poder seure a les cadires preparades per la comissió.

Per als altres qualsevol lloc va ser bo. Hi havia persones assegudes a les voreres, recolzades en els fanals, a les entrades de les botigues i als balcons. Totes amb el rostre captivat per la bona música de l'Orquestra Selvatana.

Ben acabat el concert, la Selvatana i la Cobla Ciutat de Girona van fer el concert de cobla als Claustres del Carme. La Selvatana va ser dirigida per Jesús Sanliestra i la cobla Ciutat de Girona, per Jesús Ventura.

Encara a les 12 de la nit, l'orquestra internacional va amenitzar el ball de Festa Major amb el bon fer i l'èxit que els acompanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit