La tercera edició del sopar solidari de Càritas se celebrarà, el 17 d’octubre, al Mas Marroch de Vilablareix, un espai gestionat per l’equip dels germans Roca. L’acte vol recollir fons per a finançar els projectes socials de l’entitat humanitària del Bisbat, tot fent una crida als seus associats, a donants, organitzacions i empreses.

A banda d’obtenir recursos econòmics, el sopar també serà una plataforma per donar a conèixer les iniciatives que desenvolupa Càritas a les comarques gironines.

Possibilitats de col·laborar

«Un sopar de compromís és el nom triat per a l’esdeveniment d’enguany, que començarà a dos quarts de vuit del vespre del dijous 17 d’octubre. Per assistir-hi, s’ha fixat un donatiu de 75 euros per persona o de 1.500 per a una taula de deu comensals. Les reserves es poden fer trucant a la seu de Càritas Diocesana. A banda de l’assistència, també és possible col·laborar tot acollint-se a la modalitat de pagament «Cobert 0», que consisteix en fer un donatiu.

El periodista Adam Martín, de Tossa de Mar, serà l’encarregat de conduir l’acte, que comptarà amb presentacions breus de l’acció de Càritas, detalls per als assistents i alguna sorpresa encara per desvetllar. Tot plegat, en el context d’un sopar d’excel·lència que anirà a càrrec del prestigiós equip dels germans Roca, a l’espai per a celebracions del Mas Marroch.

En l’actualitat, Càritas Diocesana de Girona duu a terme una cinquantena de projectes que permeten atendre més de 22.000 persones. Es tracta de famílies que no disposen d’un habitatge digne, de persones excloses del mercat laboral, d’infants i joves amb desigualtats o de persones grans que pateixen solitud i aïllament, entre d’altres situacions.