L'estanc de Bescanó no disposa de targetes de transport de l'ATM per falta de subministrament, tot i que l'establiment les ha demanat. Així ho denunciava a Twitter l'usuari @favierml, que va anar a comprar-la ahir al matí i va haver de tornar a casa amb les butxaques buides. Tot i que l'estanc apunta que el poble «és petit» i que no tenen peticions de targetes cada dia, aquest establiment és l'únic punt de venda en tot el municipi, tal com recull el web de l'Autoritat Territorial de Mobilitat de Girona.

En ser alertats sobre aquesta incidència, ATM va posar-se en contacte amb Logista, l'empresa distribuïdora als estancs de l'Estat, encarregada de fer arribar les targetes als punts de venda i va preguntar l'estat de la situació. Segons l'ATM, les targetes es van enviar a l'empresa fa entre dues setmanes i un mes. Logista, per la seva part, va confirmar que ha rebut les targetes i que està fent el procediment habitual per enviar-les cap a l'establiment de Bescanó. Sobre el retard, en culpa a un «problema de l'ATM», que «no les enviava durant un temps» i va apuntar que «és una cosa nostra interna sobre la que no tenim perquè informar».

Normalitat en altres estancs

Aquesta empresa distribueix les targetes de transport de l'ATM a tots als estancs de les comarques gironines que estan classificats com a punts de venda. Sembla que no hi hauria hagut cap altre problema. Els estancs de Sant Gregori, Sarrià de Ter i Fornells van confirmar en aquest mitjà que el servei els funciona amb normalitat.