El grup municipal d'Esquerra de Puigcerdà critica que «la manca generalitzada de personal en diversos serveis municipals ha acabat malauradament materialitzant-se en l'absència de torn de nit de la Policia Local». La formació exposa en un comunicat que després «de patir» la falta de Servei d'atenció a la ciutadania, «ara la situació s'ha agreujat» amb la «manca d'efectius locals durant la nit».

Els republicans expliquen que en el darrer ple van reclamar a l'equip de govern encapçalat per l'alcalde, Albert Piñeira (JxCat), que actués «amb responsabilitat» per resoldre aquesta situació. «La seva monologuista resposta va ser que totes les mancances estaven ja en vies de solucionar-se. I calia esperar a la materialització de les solucions. Evidentment, les solucions no s'han materialitzat», critica ERC.

Davant d'això, els republicans asseguren que estan convençuts que molts ciutadans de Puigcerdà «renunciarien a l'excés de despesa que suposen molts esdeveniments concebuts per a turistes i visitants a canvi de no perdre el torn de nit de la nostra Policia Local».