Dilluns es va presentar la segona edició del postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària, promogut per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i la Fundació UdG. Com a novetat d'aquest curs, el Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots de la Selva (FoodLab) acollirà la formació universitària. El postgrau té com a objectiu la formació d'un perfil professional que sigui capaç d'aportar a les empreses del sector alimentari persones capaces de detectar oportunitats en el terreny de la recerca, el desenvolupament i la innovació.

La primera edició del postgrau va culminar amb la transferència al mercat d'un nou producte per part de l'empresa la Granja Provençal, ideat per un grup d'alumnes, tal com va explicar Jaume Bosch, de la Granja Provençal, que també va participar a l'acte de presentació. Des de l'Ajuntament de Riudellots es va fer una aposta important per poder oferir aquest postgrau amb la voluntat de potenciar el desenvolupament empresarial d'un dels principals sectors econòmics de Catalunya. Està previst que les classes comencin el 4 d'octubre de 2019 i finalitzin el 16 de maig de 2020.

D'altra banda, també s'oferirà el curs d'especialització «Innovació a la Indústria Alimentària. Gestió, Tecnologies i Creativació», adreçat a professionals de l'R+D+i.