Doble accident a l'encreuament entre l'N-II i l'AP-7 al terme municipal de Riudellots de la Selva aquesta tarda. Quatre turismes han xocat quan passaven vint minuts de les cinc de la tarda a pocs metres entre el peatge d'entrada a l'AP-7 des de l'N-II. Les retencions provocades per la topada han provocat la col·lisió per envestida de dos vehicles més a pocs metres de distància.

El Servei Català de Trànsit ha rebut l'avís de la col·lisió múltiple al punt quilomètric 705 de l'N-II les 17:43h, i al cap de pocs minuts ha rebut un segon avís d'accident per envestida. El primer accident ha provocat la mobilització dels Bombers de la Generalitat, que han hagut de rescatar un ferit que havia quedat atrapat al seu vehicle, que ha quedat molt xafat per la topada múltiple.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès tres persones, dues de les quals ha evaquat a l'Hospital Josep Trueta, i el tercer ha resultat il·lès. El segon xoc no ha produït cap ferit. Tot plegat ha provocat una situació complicada en la circulació en un punt amb un volum elevat de cotxes.

Els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar la via, provocant retencions de cinc quilòmetres que s'han mantingut durant diverses hores. Cap a les set de la tarda la circulació ja estava normalitzada.