21 de setembre de 2019
21.09.2019
Diari de Girona
La Garrotxa

La caiguda d'un arbre talla la llum durant 9 hores a masies i un centre d'acollida de menors a Sant Feliu de Pallerols

A les 10,45 hores d'aquest mati ha marxat el llum a cases dels veïnats de Sant Miquel de Pineda i Sant Iscle

21.09.2019 | 12:44
La caiguda d'un arbre talla la llum durant 9 hores a masies i un centre d'acollida de menors a Sant Feliu de Pallerols

A les 10,45 hores d'aquest mati ha marxat el llum a cases dels veïnats de Sant Miquel de Pineda i Sant Iscle. La marxa de la força elèctrica afecta 6 cases a Sant Miquel de Pineda i a vàries de les 40 cases que hi ha a Sant Iscle.

El problema és que algunes de les cases que han quedat sense llum es dediquen al turisme rural i el fet de perdre la força elèctrica, segons expliquen, els perjudica. Els veïns expliquen que els talls de llum es produeixen força sovint i alguns veïns consideren que és per falta de manteniment de les línies.

Ja sense llum en moltes cases, a les 11,30 del matí els veïns han pogut detectar un foc en uns fils situats molt prop i han decidit avisar els bombers. Poc després la pluja va apagar el foc. Els bombers van arribar al voltant de les 14 hores i  van marxat. Això no obstant, un arbre va quedar penjat damunt dels fils de  les línies. Al voltant de les 16 hores van arribar els tècnics de la companyia. .

A partir de la caiguda de l'arbre tot el veïnat de Sant Iscle estava sense llum. Hi ha unes 40 cases, entre les quals el Centre d'Acollida de Menors sense Tutel·la, en el qual  viuen uns 30 menors. A Sant Iscle, hi havia un malalt que necessitava força per fer anar un aparell d'oxígen. A Sant Miquel de Pineda, totes les cases estaven sense força. Entre elles una casa de turisme rural que demanava un generador.  Des d'un primer moment, l'alcalde Artur Colomer pressiona la companyia per una reparació ràpida i cerca generadors. Els tècnics de la companyia han resolt l'avària a les 19,40 hores. Ara tothom té força elèctrica- 
 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit