L’exalumna de l’institut La Garrotxa ha rebut una beca de la Fundació Maria Rosa Sans, vinculada a Noel Alimentaria, que dona suport econòmic a estudiants de la Garrotxa amb pocs recursos econòmics i que inicien els estudis universitaris. Dukuray cursarà el grau d’Infermeria a la Universitat de Girona i la beca cobrirà part de les despeses del primer any acadèmic.

Entrega de la beca

Aquesta és la segona edició de l’ajuda, que s'ha entregat aquest dijous a la planta principal de Noel Alimentaria, a Sant Joan les Fonts, amb la presència del president i el vicepresident de la Fundació Maria Rosa Sans, Joan i Tomàs Boix, respectivament; el president del Consell comarcal, Santi Reixach; l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Artur Colomer; l’alcaldessa de Sant Joan, Maria Vidal; el promotor d’una de les ajudes, Sergi Vidal; i els alumnes becats l’any passat, Xinying Lin, Laura Doblas i Zhongkai Dai. A tots tres se’ls ha renovat l’ajuda.

La beca finança la matrícula i les taxes obligatòries de la universitat, l’allotjament, la manuntenció, els desplaçaments i el material docent. Enguany, la fundació aporta prop de 10.000 euros.