28 de setembre de 2019
28.09.2019
Diari de Girona

Les Barraques de la Festa Major de Banyoles programen 19 concerts

Es manté el concert del passeig de la Indústria Clara Peya farà l'última actuació de la festa

28.09.2019 | 01:01
Vista general del recinte de barraques l'any passat.

Les Barraques de la Festa Major de Banyoles ha presentat la seva programació que arrencarà el dijous 17 d'octubre amb el tradicional Pregó de Barraques i un concert inaugural a càrrec del grup de música jamaicana i de jazz Drop Collective.

L'endemà divendres i a partir de les 11 de la nit, actuaran Tribade, Roba Estesa i Extracto de Lúpulo. El dissabte 19 a les 8 de la tarda torna el concert que des de fa 2 anys es fa al passeig de la Indústria amb el grup Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Joan Garriga està considerat com una figura clau per entendre l'evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.

A la nit, i ja al recinte de Barraques, actuaran Roko Banana, Xavi Sarrià amb el Cor de la Fera i Sybarites. El diumenge 20 la programació reprendrà amb un espectacle familiar a càrrec de Kaputen de la companyia Traüt i continuarà amb la projecció del documental L'Anna vol tocar els estels.

La mateixa nit tornarà la música amb els concerts de Mazoni i Dj Hochi amb una representació del Ball de passada amb els bestiari popular de la Festa Major.

Dilluns 21, l'actuació de la pianista i compositora Clara Peya tancarà la programació d'enguany de les Barraques de Banyoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook