Les Barraques de la Festa Major de Banyoles ha presentat la seva programació que arrencarà el dijous 17 d'octubre amb el tradicional Pregó de Barraques i un concert inaugural a càrrec del grup de música jamaicana i de jazz Drop Collective.

L'endemà divendres i a partir de les 11 de la nit, actuaran Tribade, Roba Estesa i Extracto de Lúpulo. El dissabte 19 a les 8 de la tarda torna el concert que des de fa 2 anys es fa al passeig de la Indústria amb el grup Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Joan Garriga està considerat com una figura clau per entendre l'evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.

A la nit, i ja al recinte de Barraques, actuaran Roko Banana, Xavi Sarrià amb el Cor de la Fera i Sybarites. El diumenge 20 la programació reprendrà amb un espectacle familiar a càrrec de Kaputen de la companyia Traüt i continuarà amb la projecció del documental L'Anna vol tocar els estels.

La mateixa nit tornarà la música amb els concerts de Mazoni i Dj Hochi amb una representació del Ball de passada amb els bestiari popular de la Festa Major.

Dilluns 21, l'actuació de la pianista i compositora Clara Peya tancarà la programació d'enguany de les Barraques de Banyoles.