Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot van detenir dijous un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola, i resident a Olot, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer el mateix dia a la plaça Bufadors d'Olot, on agents de paisà dels Mossos van tenir coneixement que en un garatge hi podria haver material sostret. Cap a dos quarts de vuit del vespre els agents van veure que un home accedia a un pàrquing i al seu interior hi havia diversa maquinària de jardineria, com ara desbrossadores i bufadors. En poca estona va aparèixer un altre home que també va accedir al garatge. En aquell moment, els Mossos van identificar els dos homes i van començar a fer comprovacions del material. Els agents de seguida van veure que un total de vuit desbrossadores, dos bufadors i dos tallagespes havien estat sostrets d'un magatzem a Lloret de Mar, el passat 11 de setembre. Finalment van detenir l'home, que intentava vendre el material, com a presumpte autor d'un robatori amb força. El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.

Detingut un lladre a Sant Hilari

D'altra banda, durant la matinada de dimecres a dijous, dos agents del cos de Vigilants Municipals de Sant Hilari van atendre la trucada d'un veí que denunciava haver estat víctima d'un robatori al seu propi domicili. La víctima manifestava que li havien robat almenys dues bicicletes i alguna targeta bancària. Els dos vigilants van reaccionar ràpidament i es van dirigir cap a les entitats bancàries del municipi, ja que normalment aquest tipus de lladres van als caixers més propers.

Un cop allà, les sospites dels agents es van confirmar, ja que tot just personar-se a un dels caixers del centre del poble, dos individus encaputxats van sortir ràpidament i fins i tot un d'ells es va abraonar contra els agents. Aquests van aconseguir reduir un dels agressors, mentre que l'altre aconseguia fugir. El cas continua en mans dels Mossos d'Esquadra.Des de l'Ajuntament de Sant Hilari volem felicitar públicament als dos agents i a tot el cos de vigilants per aquesta complexa i efectiva actuació que de ben segur fa que els veïns de Sant Hilari ens sentim més segurs.