Sant Hilari Sacalm acollirà el cap de setmana del 12 i 13 d'octubre la quarta edició de la Fira Guilleries. El certamen té l'objectiu de donar a conèixer les característiques úniques d'aquesta comarca natural. Per tant, la fira inclou tot allò que s'origina, defineix i s'ofereix a les Guilleries.

Aquesta quarta edició té el repte de donar continuïtat a l'èxit de l'edició de l'any passat i consolidar així la Fira Guilleries com un dels esdeveniments de referència del territori. En aquesta edició del certamen hi participaran els municipis d'Osor, Vilanova de Sau, Espinelves, Susqueda, Viladrau, Sant Sadurní d'Osormort, Sant Julià de Vilatorta, la Cellera de Ter i, el municipi impulsor, Sant Hilari Sacalm.

Reivindicar l'artesania

Fira Guilleries vol transmetre arreu els valors d'autenticitat del territori i per fer-ho ofereix un mercat de productes de la terra i d'artesania, zona d'activitats infantils, demostracions d'oficis antics i espais d'exposicions artístiques, tot acompanyat de música en viu i de la tradicional cuina del territori.