L'aeroport de Girona ha assolit aquest matí els 75 milions de passatgers en els seus 52 anys d'història. El passatger que ha permès arribar a aquesta xifra ha aterrat aquest matí a les 12:15h en un vol de Ryanair procedent de Cracòvia. El viatger ha estat rebut per una representació d'Aena, que li ha lliurat un certificat acreditatiu i una rèplica de l'escultura que presideix l'entrada de l'aeroport.

Les instal·lacions de Vilobí es van inaugurar el 1967 per tal de facilitar l'accés turístic a la Costa Brava. Segons els responsables de l'aeròdrom, el fet d'haver arribat als 75 milions de passatgers demostra la importància de l'aeroport en el desenvolupament socioeconòmic del territori. Així mateix, consideren que permet afrontar amb confiança els nous reptes de futur, i refermen l'aposta d'Aena per convertir les instal·lacions de Vilobí en la "quarta pista" del Prat.

Aquesta fita arriba en un moment complicat per a l'aeroport, després que Ryanair -la seva principal operadora- hagi anunciat que tancarà la seva base el proper mes de gener.