L'alcalde de Santa Pau, Pep Companys, ha anunciat que en les pròximes setmanes l'Ajuntament té programat començar les obres de portada d'aigua potable al veïnat de Can Font.

Es tracta d'un veïnat que aplega onze cases. L'obra acabarà amb els problemes de pressions que tenien els veïns de Can Font pel fet d'estar en decalatge amb el dipòsit de Can Baltasar.

L'acció és la segona part d'una obra iniciada l'any passat. Llavors van fer la portada d'aigua al veïnat de Pujolars, que té cinc cases. Segons Companys, les dues obres són de desplegament de la xarxa i no hi ha necessitat de bombes d'impulsió de gran format.

Projecte en expansió

El projecte de portada d'aigües als veïnats de Pujolars i Can Font està valorat en uns 79.000 euros.

Abans de la portada d'aigua al veïnat de Pujolars, l'Ajuntament va dur a terme la portada d'aigua al veïnat del Corb. Es tracta de cinc cases situades entre el bosc de la Fageda i el terme municipal de les Preses.

L'alcalde, Pep Companys, també va anunciar la instal·lació d'un lloc de càrrega semiràpid per a vehicles elèctrics. Va anunciar que si té utilitat en posaran un altre al barri de Can Blanch.