Els bombers del Grup de Recolzament Especial d'Actuacions Especials d'Olot van rescatar una cabra que havia caigut al riu Fluvià, prop del Molífondo a Sant Joan les Fonts

Al voltant de les 11 del matí, els bombers van rebre l'avís d'un ramader del fet que una cabra s'havia precipitat des del prat assentat damunt del promontori del Boscarró al riu.

Es tracta d'una altura planera ocupada per un prat que s'asseu damunt d'unes importants colades de basalt. Part de les colades arriben en vertical fins al riu. L'altura de les colades fins al riu oscil·la entre els 20 i els 30 metres.

Quan els bombers van rebre l'avís es van trobar que la cabra, tot i haver caigut des d'una altura considerable, estava viva i surava dins de l'aigua.

En un primer moment, els bombers van valorar la possibilitat d'anar-la a buscar amb barca. Al final, van considerar que el millor era endinsar-se a l'aigua. Es van posar els vestits de protecció a les aigües i van entrar al riu.

Un cop dins del riu, van muntar una tirolina entre dos arbres. Un arbre emergeix des de l'interior de la llera del riu i l'altre està a la banda oposada a les colades del Boscarró

Van lligar la cabra a un arnés i la van penjar a la tirolina. Un cop penjada,la van estirar i la van treure del riu sana i estàlvia. L'operació es va poder fer sense haver d'estressar l'animal durant l'operació de treure-la de l'aigua.